Monday, 20 February 2012

Bengang -,-

Serious duhh,nama dye...x nak laa ak mention nama dye kat sni..tngok mka pun dahhh...hadussh! ak bengang btul dengan sorang budak pompuan nieh....mka mcm mntax pnampar...hlang sbar duhh ak..hari2 nk cri psal dgn ak..dah laa rampas kawan ak pstu nak bajet hot kat skolah..ko pikir kau cntik sngat ap??..bila time agama buat2 rajin baca...tunjuk rajin..ckgu pun berat sebelah menangkan dye je -,-..dye ske bdak form 2 tapi ada ak kesah..bila bdk tu dtang je kan main sibuk betulkan tdung laa konon...perasaan dye tu lawa sngat...ak tau laa ak pnah buat slap kat koe tpi msa tu ak bkan sngaja...ak dah ckp sorry pun dah kan?...yg ko tu x puas hati nape bila jumpa ak je cri psal...skarang dye tngah gaduh dgn geng ak PADAN MUKA mmg ptut pun tapi ak x thu sbb apa diorang gaduh...

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.