Sunday, 26 February 2012

F.M.A.T.H.S

Hari ni ak nk cite psal kwn baik ak since skolah rendah lagi..wlaupun ak dah kluar dari group kita tu...tapi ak takkan lupakan korang sampai bila2...kita terpisah antara 2 sekolah je..


F : Farizan
  > Dye ni mmg ske wat lawak dan spotting...

M: Min
  >Dye ni baik , cantik...kwan yg suka bagi semangat dan nasihat..dan kwan baik ak msa darjah 2..kita
     pernah gaduh..ingat x?...pastu da kwn balik...alaa budak kecik laa katakan..hehe:)..ak ske baca blog
     ko 'FOREVER IMPERFECT'..thankss follow! :)

A: Ain
 >Me

T:Teha
>Dye ni baik tapi tomboy la sikit...tapi dia tak pernah gaduh ngan ak..

H:Hazirah
>Rndunyee kt ko dgan min...dah lama kita x jumpa..
  Dye ni baik sngat..Ingat lagi x  'pelari pecut' . hihikhik ^-^

S:Shah
>Dye ske sangat labelkan diri dia 'cute' heheheh...but kind..sometimes kita lepak sama2 jugak kan?? (bergosip) heheheeh

P/s :  Anyway,thank you so much ! sebab sebelum ni  you all give to much supporting to me..menjaga aku dengar baik , nasihat , mengajar , memberi harapan . You know what ? that such thing you do , were so kind yo me . If I in sadness , you guys akan sentiasa memujuk memberi semangat untuk kembali tersenyum , jikakalu aku jatuh korang nak menolong aku uintuk bangun semula dan bangun kembli semangat bermain . Setiap gelakan dan tertawa aku adalah bersama korang semua . Setiap kali , aku dalam kesusahan tentang pelajaran korang lah mengajar aku untuk belajar berusaha dan teruskan mencari jawapan dalm soalan . Setiap kali kita hendak menghadapi ujian , kita pasti belajar sesama . Mengajar kawan-kawan yang tidak berapa pandai . Setiap suka dan duka aku korang pasti bersaama . Membuat kerja sama-sama . Menjadi backup klau ada masalah . I miss that momment ;( . Kan bagus masa boleh diundur semula :'( ...

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.