Friday, 2 March 2012

Happy Birthday To Me!!! (Part 2)

Boleh plak ada part 2 nie..hehehehe...Orang pertama yang wish Nira :)..Okay hari ni happy gler kt skolah mula2 monyok laa sbb dtg je kat meja  bff lama (F.M.A.T.H.S)..xde sorang pun wish :(..pstu fatihah nk ckp something..happy laa skit..haish rupa-rupanya nk sruh temankan dia fotesetit..hmm hampeh!..pastu dia tanya nape ak mcm bad mood je...ak mls nak jwb dan senyum...pastu aishah baru datang dan ckp ' Happy Birthday Ain '..ak senyum2 je and says thanks...dia ckp 3 times ..anyway thanks Aishah :)..pastu farizan ngan fatihah ckp... fatihah :' weyh hari ni birthday ko ke?..Ingatkan besok..happy birthday!...farizan plak ckp ' Hah ? hari ni birthday Ain eh?...Happy birthday Ain!..dia ckp kuat gler..pstu aku tergelak2 and senyum...Dah tengah dalam happy mood ni tiba2 kain ak punya cangkung tercabut nasib baik ada zip klau tidak dah terlondeh dah :D...pastu dalam bas plak aizyrul farish dengan ali anwar  pnggil ak..ak ingat ada ap rupanya dia kata ' Happy Birthday! '...ak senyum je..x smpat nak kata thankss!..

P/s : Anyway , thank you sangat sape yg wish ak kat sekolah atau kat wall fb...I'm appreciate that..wlaupun tahun ni x celebrate dengan hazirah dah min :(...walaupun jauh dimata , tapi dekat di hati :)

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.