Thursday, 1 March 2012

Happy Birthday To Me!!!

2.3.1999...Tomorow is my birthday !...msti ada yg ingat atau mungkin lupa :'(...ak x harap pun klau korang nak bagi hadiah ke x..wish pun dah buat ak happy gler...hopefully korang ingat (FMATHS and Nira)..tulis kat wall fb ke.. tapi entah kenapa ak rasa tak happy gler nak smbut bufday yang ke-13 ni...x mcm tahun2 yang lepas..rasa mcm sunyi je sbb korang dah ada kawan baru tak mcm dulu lagi..bila korang pegi mana x ajak ak pun :(..I'm lonely and alone :'(...Nira laa yg selalu ada ssah dan senang..dah hari2 buat ak tersenyum ketawa...hari2 ak with her...thankss Nira :D

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.