Thursday, 15 March 2012

Memorable Time At Pyramid :D

Hari ni update psal smalm pegi pyramid >.<..hehehe x sbar nk cite ni...pada suatu hari...aummm..aummm..okay teringat plak kat cite teha :D..hoho ~..kayh x lawak -,-...back to the topic :D...


Smlam ak excited jgk lhaa and kluar pkul 12.20..actually min sruh kluar dlam 12.30...10 mnit je..heheheh..and ak tepon dia kata dh smpai..ada kt bawah...dia kata dia nk ambik barang..hmm x pelaa..tunggu punya tungu dah dkat setengah jam..xpelaa..pastu bdak2 yg baru blik dari kelas tambahan asyik tengok je -.-'..tak pernah tengok orang ke dik..Okay n then,min smpai dia kata sorry sbb dia pegi tkar duit...n ak ckp okay...pastu kitorang jlan berdua smpai kt flat rumah hazirah tu..and wait for aishah,hazirah and zafirah...bdak perempuan skit je pegi..bdak leleki bnyak lhaa jgk...smlam ak yg pling senyap entah lhaa knapa..tiba2 mulut ak mcm terkunci..hmm x thulah kenapa..tpi ak bnyak ckp ngan zafirah..:/ I do know why :(...mesti ada yg kecewa kan dgn ak :(..entah ak pun tak tahu semenjak sekolah menengah ni ak tak banyak ckap sngat..ckp pun dengan nira ataupun bila perlu...tapi ak nak ko tahu ak tetap sama seperti yang dulu...ak bknnye x nk jumpa korang atau kurang selesa..aku x nak korang fikir bukan2...I'm still same , Ain yang dulu..cume skrang tak bnyak ckp..itu je beza dia :/..apapun ak sngat happy :) dpat jumpa min , hazirah and all of my friendss yg dtang..dan dpat bergambar skit ngan korang..hehehe :D..k boi2



Credit to : Aishah Shah

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.