Saturday, 25 August 2012

♥ Happy Birthday , Hazirahh :*

Selamat hari lahir , Hazirah :D...jap nak nyanyi...hehehhee..Happy birthday to you~ Happy birthday to you~Happy Birthday To YOU hazirah ~ Happy birthday tooooo yoooo ~ eh gituu hoho :D..mula2 ak lupa sebenarnya (tak tau sebenarnya , tau bulan je) sorilah...kwn apalah ak ni -.-...but then , ak tengok min tweet 'happy birthday'..so , ak plak lah wish kat twitter n fb...wish awal skit...#AwalApa (-.-) hahah...May all your wishes come true :)..tahun ni kita tak dapat celebrate sama2 , sedih kowtt :'( .. sama cam birthday ak hritu...sunyi je x de FMATHS :'/...nk buat mcm mana...ingat lagi time masa blik dulu korang plan nyanyi lagu happy birthday kt ak bawah tangga..rnduuu :'/...then bila ada birthday antara kita (fmaths)..mesti plannning balik tepung then bagi hadiah..hbis satu bilik persalinan..kesian acikk tu :D...klau masa boleh diundurr balikk kan bagus :(...skrang sume dah lain..ak pun tak tau kenapa..bnyak cerita yg ak nk cite kt kau tapi tak tau bila..Bilalah ak dpt jumpa kau ngan zafirah :(...klau bleh pindah sekolah nk je ak pindah..hmmm , #Againn Happy Birthday dear :* Enjoy your day  . I ♥ you as friend . hikhik . bubye

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.