Thursday, 16 August 2012

Last Day sebelum RAYA !!! :D

Happy gler tadi coz hari ni hari last sekolah...so , chinease girl , boy ... kiranya 1 Malaysia lhaa :D dalam kelas ckap selamat hari raya...comel je...then nira mintak duit raya kat diorang (budak cina)..then diorang cakap kitorang belum kawin ( loghat cina ) .. Haih , apa kene mengena duit raya dengan kahwin ? hahahh..ohh , tak silap angpau ikut kepercayaan diorang orang yg dah kawin je boleh bagi...eehhehe...angpau mane same dengan duit rayalah dik oi....ok habis topik ni...Birthday teha 1 syawal dohh .. btw .. then ak ckplah kt Teha happy birthday :) ! ak orang ketiga wish kat dia :) semoga panjang umur...Time rehat kumpul 1 gang mcm biasa ak,nira,ain,shah,teha,fari,izzati ngan afiqah tak hbis2 ckp psal raya...hehehh..time science pun bersambung...ak saje je ckap ngan nira ckp ak teringin nk blik kampung dia yg kat indon tu..sume gelakk..ehehe sori nira gurau je :D..jgn amik hati plak yeh...time balik memey tak boleh lupa...sume salam-menyalam..eh gituu..sume ckp selamat hari raya to each one if ada salah pun diorang mintak  maaf..sume tengah dalam mood raya tu :D....Selamat Hari Raya korang :))

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.