Tuesday, 28 August 2012

Raya dengan kawan ..(Part 1)

So , sabtu ni kitaorang plan nak gi rumah raya...ak , fari , aishah ngan teha ...tahun ni teha pun pergi :D..wohooooo..hihi , tak sabar nak jumpa diorang X)..tak silap ak budak laki pun ikutt #sibuk je en ..hahah..eh , jap lupa plak nira pun ikut , kawan baru ak yang lagi 3 tu..tak dapat pergi..hmm , nevermind but still meriah nanti sebab ada afiq yg ske wt lawak..#lawak lah sangat..#Mata keatas tangan ke bahu..nnti akan jumpa hazirah n lain2 kat rumah open house min..Insyaalah :')..gerak pkul 12..hope dpat duit raya lagi walaupun dah tinggi heehehe...tapi ak tak tahu bape rumah yg diorang nk pegi...stil berbincang...jumaat ni izzati buat open house tapi tak dapat pegi plak..hmm..nvm , Anyway .. jumpa kat sana :) ..bersambung to part 2 (lepas raya)...waitttttt :D

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.