Thursday, 6 September 2012

My Besties

So , kalau ada masa kitorang akan buat bising dalam kelas , buat joke ke..heheh..riuh satu kelas ak n gang ak punya suara..hahahha...tak taulah mcm mana boleh rapat :D..rapat gler..cuma kitorang tak sama kelas 5 sini 3 sana :(..haha nvm , dah biasa...tahun bertambah banyak pulak :)..sume mcm satu kepala...diorang klau buat lawak memang smpai balik pun teringat...hihikihik :D...They are my besties..then kalau ada problem mesti akan share sama2..nk gambar?..rasanya hari tu dh tunjuk..nak jugak? okay2 wait for awhile still loading..acececeh x)..
hadoiii tak jumpa plak...sorry sama je mcm entry haritu..kalau rajin tengoklah..Then , tengok plak kwn ak sorang yg tersangat pandai lukis mcm nak potong je dia punya tangan sbb cntik sangat dia lukis...hahaha..ak plak ske komen lukisan dia..kadang ak tolong dia jugak...tolong tengok je..hikhikhik..sbb kang jadi tak cantik plak...See , yg ni biasa je...kdg2 ada yg dia lukis gempak...mcm real..



No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.