Tuesday, 18 September 2012

Novel :)


Novel , novel , novel .. Kt sekolah kitaorang selalu baca novel bermula dengan Fatihah..smpai kitorang pun terikut2..buku tu tebal gler..n kebanyakkan nye 'love story' jaii .. Geng ak selalu bwk mcm2 jenis novel so ak pun apa lagi 'tumpang' baca...'free' lhaa katakan..kalau nk beli hmmm harapannnn jelah -_- ..satu novel dah berapa rnggit.tapi ak takdelah layan sngat.then ak ada lah try beli satu novel ni tajuk dia "Dengan Nama Cinta.." hamboiiii tajuk jiwang hbiss..hahahha x)...ak ingat best...bestlhaa sangat... *mata keatas tangan ke bahu*...membazir duit je..ntah kenapa smpai skrang buku tu ak belum habis baca...bak kata org "takde feel" mcm tak maasuk...-_- paham2 jelah..Ak lagi ske buku novel pts kulit dia cantik isi dia pun okeyy .. but mahal skit..then , ak bwk buku tu nk tunjuk kat diorang lhaa..*kononnyalah...ak tunjuk kt fatihah dulu...then , dia gelak .. dia ckap 'kau baca ke buku mcm ni...hahhahah'...hikhiki ak pun gelak..bkn nye ak baca sngat sebab terlalu remaja..Actually , geng ak pun tak suka sngat baca 'love story'..ntahlahhh sbb apa :D..tapi kiranya berfaedah lhaa jugak kan.. hihi :)..Nk tengok buku yg ak beli tu?...penulis dia sama cuma buku tu lain skit .. huh -.-'

 

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.