Wednesday, 5 September 2012

Raya dengan kawan ..(Part 2)

Lama dah nak update blog ak ni cuma sibukk sikit...belajar..so , hari ni ada masa sikit...hari khamis lepas Hazirah call aku.."Maaf , Hazirah perbualan anda dirakam ..hahhah " X) dia cakap dia tak dapat datang lagipun dia kena balik kampung..sedih ohh..ak beria2 je nak datang jumpa kau..last minute tak dapatt :(..takde rezeki..at least , ak dapat dengar suara kau :')..sori ak tak biasa orang call lah..heheh..kalau mesej pape apa2 pun boleh :D..Ingat lagi dia cakap " Ain malu , gedik lahh " hahah .. apa ni >.< ..hikhik..ingatkan mula2 suara fari or izzati rupanya dia :D..Tak sangka ohh...nak dipendekkan cerita...So sabtu , plan sume macam yang dirancang pegi satu rumah ke rumah.Eh , ak jumpa Zafirah lah..then , Min kata rumah dia last sbb nak buat suprise :) .. kat sana kitorang berkenalan dengan kawan Min...ada Aina , Yasmeen , Intan , Sabrina , Syazana , Syafinah n Farah..kitorang bergambar sekali..lepas bergambar kitorang tangkap gambar dengan sume geng2 lama nak tengok ? Ignore gambar ak tu..mcm apa je -..- hikhik..Hazirah #Be Jelly tau..takdelah #Just kidding :D








                            

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.