Saturday, 6 October 2012

All about this week !! :P

Amboiii tengok doodle yg ak amik dari google tu..heeee..#belagak habis..skrang minggu cutiii !!! Yeay , but only 2 week :(...Okaylhaa tu :) since blogskin ak asyik berubah2 ..ntah , skrang ni okay kowtt...hihi..mnggu sebelum cuti ni happy+boring+sad..minggu ni asyik gaduh ngan izzati je :/...huhh ak saje je wat lwk...mybe buat dia touchingg kott...mmg best lah tak dilayan smpai blik , jenuh mntk maaf kt dia like what ? huh -.-.... time geo mmg best ak puas pujuk kau then kau mrah ak dpan sume orang..heeeeeeeeeeee...finelhaa...dia jelingg uhh tajam glerr...ak takboleh ohh pndangg muka dia mesti nak tergelak...hahhahha...ak tau kau ponnn...cme nk cover kononnyelhaa :D...then bila nk hbis baru ahh dia okayy...konon ter'ajak' ak pegi tandass,hehehheheh...pastu dah okeyy...Minggu ni jugak lastminute cikgu bagi pbs yg teramat bnyak --'...eeh tak kesian lngsung kt kitaorang ke?...ak dah siap folio sivik...hehe kau ada?...buat sorang2 je nieh...pandaikan?...kira bnyak lah jgk pbs yg dikasi pastu suruh hntr that week jgkk...mmg peningg gler kepala nk pikir...dah lhaa band 6 bi ak tak lepas -.-..buat malu je..cikgu tanya kena jwb spontan soalan psal novel tu...hmm mmg harapanlah terbelit2 lidah eden nk jwp...dah lah tak minat novel tu...last kali cikgu ckp 'Don't wasting my time' ahhhhh okayyy -_______- .

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.