Saturday, 3 November 2012

I Miss You !


Tetiba rindu pulak kat 6 Uitm :'/...acecehhh...woah *_*...Pejam celik pejam celik dah nk habis dah form 1 lepas ni kita masuk form 2...mesti korang sume dah matured kan?..Jomlhaa buat reunion :D
Walaupun jauh di mata , tapi dekat di hati
 I ♥ you classmates as fren. hikhik ..
Ni eden nak habaq..rndu sngat kat suasana time belajar dulu...even , dah sekolah sini still teringat :").. tsk..tsk...tsk...takpelhaa , masing2 dah ada haluan sendiri..ehh , ain mana kau dpat ayt cam gitu? heee...hahahh...Ak nk korang tau even ak dah ada besties kat sini...ak still rindu F.M.A.T.H.S....ak sombong???...sejak bila plk ni :/...mana ada -.-...

Min ! = Rindu kauu :)...tapi kita still boleh jumpa kat busstop...wakakkaka...tapi sekejap...Btw , kau dah ada blog baru :/...hmm , nevermind...#NiceBlog :D

Hazirah ! = Rindu kau punn ssagt :) , dah lama tak jumpa since hagout masa bulan tiga haritu...lama nya :0..Zirah , kadang ak nampak kau dalam bas beberapa kali but kau tak nmpk ak :/...yelah , mana taknya , penuh gler dlam bas tu..mne nk nmpak

Hangout ?? ... Jomlhaa :)...tapi ak tau mesti nk hang kt Sunway lagi..ahhahah...bosann..tapi tu je tempat yg dekat...Menyesal hari tu diam je time hangout :/..Sorry ~..akward + shyy




No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.