Sunday, 18 November 2012

Please , jangan pindah ! :(

Night peeps :(..semalam kwn ak afiqah reply text balik dia ckp ' wey , kau tahu tak Ain nk pindah taun depan '..Time tu dah lhaa ak takde kredit nk reply..macam orang gila dibuatnya..masa tu sedih + mcm lagilhaa perasaan..Menggila ak cari duit nk top pup semata nk text dia .. chop2 bkn ak tau..Ain Aqilah..She was my besties since darjah 1 lepas darjah dua ak pindah sekolah .. Sekolah kat Skkl .. Naik form 1 kitaorang was meet together back..Ya allah , ak like macam tak percaya je .. mcm ditakdirkan pun ada .. Mula2 dia lupa ak .. mana taknya 5 tahun tu .. pergghh , that's mean daya ingatan ak masih kuat lagilah :3 ..Kitaorang semakin close dari hari ke hari..then , mcm team lhaa plk..She was very funny..and kinda annoying sometimes but caring friend..seriously..Hari jumaat haritu , dia pujuk ak datang sekolah buat pbs sama2...ak mcm nak taknak je mula2..then , fikir2 balik pegi jelah..kesian dia sorang2...We have fun there walaupun berdua .. Aishah ngan Fari pun ada :) .. Ya allah , tak sangka pulak haritu ..... tsk..tsk..tsk....hari terakhir ....tsk..tsk...tsk jumpa kau :') .. Kau lebih understanding berbanding Nira .. hmm :/ .. ak hrp kau still ada tahun depan .. masuk sekolah sama2 .. habis sekolah pun mesti sama2 :')..ak sentiasa berdoa for you..Hopefully tak jadi..I know I also must to transferred jugak but ak akn cbe ckp kt mk ak supaya tak jadi pindah so sama make an effort..Insyallah , boleh ! :) .. sumpah ak akn rindu gila dgn loya buruk kau tu .. hihihii .. Dear Ain , Please , jangan pindah ! :(
 
 
  Okay , dapat snap picture together  
Dia yang Mana ?
Ohh , dia yang pakai tudung 
and yang putih2 tu  

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.