Wednesday, 14 November 2012

Shut up!

Assalamualaikum .. The story start macam ni..sejak kebelakangan ni dia mcm mlas nk reply a.k.a lmbat gler nk mati tunggu dia reply chat..mmg menguji kesabaran btul :3..ya allah..istigfar Ain..ish2 ..Since , dia dah hot kt fb lyn ak mcm apa -__-..stakat 30++ je like nk bngga sgt kenapa? .. Kau reply pun cuma nk sruh ak like status kau..hmm , menyirap je time tu -..-..ak pun like sbb ak fkir lpas ni mesti kau reply cpat sjkit..lepas penat tangan ak menekan 'like' .. Hmm , smiley pun takde thank you jgn ckp lhaa . Hampehh .. Ak fhm lhaa klau lmbat reply tu sbb on gne phone or aps2 yg munasabah .. Ni tgah on9 24 jam mesej ak kau buat tak nampak je.. Good kwn -___- .. Ingatkan time cuti ni boleh lhaa chat lama skit .. Serious , kau dah lain wey .. Tak mcm dulu .. I love the old you , the new one is sucks .. Bila ajak hangout taknak .. Dengan kwn je pun .. Dengan org lain nak plak .. Ak terblock kau (mmg nk pun) sbb bengang sgt time tu .. Lepas tu sume status kau tak mention ak , ada pun terlupa .. Bukan mengharap sgt pun cuma aprecite lhaa skit .. Org lain boleh igt plkk .. I'm very2 disapointed with you ! Like seriously .. Hmm :/

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.