Saturday, 29 December 2012

Random post



Hi , holla ohh ehh umbrella .. ela-ela * hoho * . Yea , cuti pun about few days . May also count with our hand .. Nervous kay . Kelas baru , kawan baru . Semuanya , barulah kiranya .. Alhamdullilah , dapat masuk kelas first .. Group ak pun dpt masuk klas yang sama dngan ak .. Jyeahhh ^^V .. Kalau tau lepas 3 sana 5 sini .. Susah nak jumpa -.-' .. Waktu perhimpunan dengan waktu rehat jea .. Btw , tahun depan takde kelas empati .. Baguslah , takde kelas khas next year .. Mana taknya sangat tak adil kott .. Tapi satu kelas 41 orang .. Banyaknyaa

Hari ni still kat kampung .. Semalam malam sampai sini .. Update kt bb lagi .. Banyak doodle menimbun kt file computer dah ak buat .. Huhu .. Bosan teramat .. Macam addicted pun ada nak lukis doodle .. Since , paint tool sai dah dapat download kat komputer .. Kat laptop tak dapat download -.- ..*apa pun tak boleh* Dalam proses nak download photoshop pulak .. Hihi ^^V .. Oh yea , ingat nak buat art trade sekali maybe .. Insyallah , step by steplah yea :)

So semalam check kat dashboard dah ada 100 follower .. Alhamdulliah :) .. Ingat nak review adik/akak tu bila time dah dapat online kt computer balik .. Thanks yea jadi follower sy yang ke-100 ! .. Huhu , happy kott semalam :D .. Jap , terlupa nak type
apa tadi .. Ngehngeh .. Nevermind , need to pen off now :*

Lots of love , Ain

1 comment:

  1. done follow, follow sini :

    http://gilapotato.blogspot.com

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.