Tuesday, 1 January 2013

Welcome 2013

   
 
Salam , hi ho hey ! 2013 sudaa
Alhamdullilah, nampaknya, 2012 dah habis. Even , penuh dengan suka duka, ketawa gembira, menangis bersedih, itu lumrah kehidupan. Semua orang pun merasa. termasuklah ak, ye lah, ak bukan extra-ordinary people, bukan si perfect yang hidupnya sempurna. aku just, biasa-biasa-biasa saja. Nothing special pasal ak , hee.

Tapi , azam tahun 2012 ak ni pun dah tercapai ke belom? err err err. ak pun tak tahulah dah complete atau belum azam 2012 aku ni. Ingat pun tak pelah dia salah satu azam tahun baru aku ni. ish ish. and azam ak untuk tahun 2013 pulak, itu hanyalah random pick je. eh eh, boleh pulak macam tu? hoho :D . tapi, Inshallah, aku akan try jugak.

To my friend :

Hoho .. Sorry , for everything .. I want to restart our friendship. Glad to having you guys in my life. May our friendship last forever.Thank you for those people who gave me laughter. God sent you guys to be the ones who brighten up my life. I hope our friendship lasts longer .. Fuhh , BI ak dah improve wooo ~ hahahh . Lastly , Happy New Year Guys :*

Ladybird's Note : Besok sekolahh .. woo~ jadi senior .. ahakkss

2 comments:

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.