Sunday, 30 December 2012

Wordless Sunday



Tapi lately ak dihujani dengan problem-problem dalaman yang mungkin takde siapa yang tahu. Jujur, stress, tertekan, tensi, rasa nak mati, rasa putus asa pun ada. Semuanyaaaaaaa ada ! Masa-masa macam ni memang dugaan selalu ada dengan kita. Tahu kenapa? Sebab Tuhan nak menguji kita kuat atau tidak, Tuhan nak bagi kita peluang untuk kita dekatkan diri kita dengan Dia. Sebab lumrah, manusia selalu dekatkan diri dengan Tuhan bila dia ada masalah je kan. Am i right?

Tak tahu nak buat macam mana lagi dah, selain bersabar. Sabar tu lah senjata mukmin. Sabar itu lah kunci segalanya. Kunci segala masalah.

3 comments:

  1. awak punya menu tab nanti saya siap kan yea :) sorry kalau lambat. sebab sekarang sy tengah decorate blog saya. in shaa Allah dlm masa yg terdekat akan siap :)

    ReplyDelete
  2. hai.jom join :)
    http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.