Wednesday, 29 February 2012

Sorry

Sorry laa kalau ada orang yang terasa atau kecik hati apa yng ak tlis kt dalam blog ni...sume yg ak tlis tu dari hati..takkan yang x btul nk buat betul...sory and sorry again..." Each person has make their mistake " ..kan??

Hati

( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ )✿~ HATI yang berada dalam KESAKITAN, kita TAMPALkn dengan KETABAHAN buat pengubat DIRI..

( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) ✿~ HATI yang di dalam PENGKHIANATAN & TOHMAHAN, kita TAMPALkn dengan KESABARAN sbagai pengawal EMOSI..

( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) ✿~ HATI yang di dalam KETAKUTAN, kita TAMPALkn dengan KETAQWAAN mnjadi pendinding DIRI..

( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) ✿~ HATI yang di dalam KERAGUAN, kita TAMPALkn dengan KEYAKINAN mencari petunjuk ALLAHURABBI..

( ̲̅:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅ ̲̅]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅ ) ✿~ HATI yang di dalam KEKECEWAAN, kita TAMPALkn dengan KEPASRAHAN menggapai redha ILAHI
. ♥ relax sudaa ♥

Sunday, 26 February 2012

F.M.A.T.H.S

Hari ni ak nk cite psal kwn baik ak since skolah rendah lagi..wlaupun ak dah kluar dari group kita tu...tapi ak takkan lupakan korang sampai bila2...kita terpisah antara 2 sekolah je..


F : Farizan
  > Dye ni mmg ske wat lawak dan spotting...

M: Min
  >Dye ni baik , cantik...kwan yg suka bagi semangat dan nasihat..dan kwan baik ak msa darjah 2..kita
     pernah gaduh..ingat x?...pastu da kwn balik...alaa budak kecik laa katakan..hehe:)..ak ske baca blog
     ko 'FOREVER IMPERFECT'..thankss follow! :)

A: Ain
 >Me

T:Teha
>Dye ni baik tapi tomboy la sikit...tapi dia tak pernah gaduh ngan ak..

H:Hazirah
>Rndunyee kt ko dgan min...dah lama kita x jumpa..
  Dye ni baik sngat..Ingat lagi x  'pelari pecut' . hihikhik ^-^

S:Shah
>Dye ske sangat labelkan diri dia 'cute' heheheh...but kind..sometimes kita lepak sama2 jugak kan?? (bergosip) heheheeh

P/s :  Anyway,thank you so much ! sebab sebelum ni  you all give to much supporting to me..menjaga aku dengar baik , nasihat , mengajar , memberi harapan . You know what ? that such thing you do , were so kind yo me . If I in sadness , you guys akan sentiasa memujuk memberi semangat untuk kembali tersenyum , jikakalu aku jatuh korang nak menolong aku uintuk bangun semula dan bangun kembli semangat bermain . Setiap gelakan dan tertawa aku adalah bersama korang semua . Setiap kali , aku dalam kesusahan tentang pelajaran korang lah mengajar aku untuk belajar berusaha dan teruskan mencari jawapan dalm soalan . Setiap kali kita hendak menghadapi ujian , kita pasti belajar sesama . Mengajar kawan-kawan yang tidak berapa pandai . Setiap suka dan duka aku korang pasti bersaama . Membuat kerja sama-sama . Menjadi backup klau ada masalah . I miss that momment ;( . Kan bagus masa boleh diundur semula :'( ...

Saturday, 25 February 2012

Lagu ni best...

Waiting Outside The Lines

You never enjoy your life,
living inside the box
You're so afraid of taking chances,
how you gonna reach the top?

Rules and regulations,
force you to play it safe
Get rid of all the hesitation,
it's time for you to seize the day

Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now

I'm waiting, waiting, just waiting,
I'm waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

Try to have no regrets
even if it's just tonight
How you gonna walk ahead
if you keep living behind

Stuck in my same position,
you deserve so much more
There's a whole world around us,
just waiting to be explored

Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now, just let it go

The world will force you to smile
I'm here to help you notice the rainbow
Cause I know,
What's in you is out there

I'm waiting, waiting, just waiting,
I'm waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

I'm trying to be patient (I'm trying to be patient)
the first step is the hardest (the hardest)
I know you can make it,
go ahead and take it

I'm Waiting, waiting, just waiting I'm waiting
I'm waiting, waiting, just waiting
I'm waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines

You'll never enjoy your life
Living inside the box
You're so afraid of taking chances,
How you gonna reach the top?



Allah je yang tahu :'(

★☺☺☺☺ TETAP TERSENYUM☺☺☺☺ ♥♥♥♥ ♣MESKI TERKADANG HATI MENANGIS♣★


Translate
★ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ KEEP SMILING ☺ ♥ ♥ ♥ ♥ ♣ ALTHOUGH SOMETIMES HEART CRY ♣ ★ □

Thursday, 23 February 2012

Best Friends Forever!!!

Semenjak korang dah tlis entry tentang BEST FRIEND korang ak pn nk tlis jgk laa :D...


 Nama dia Nira Diana bt Munir...
Org ske pnggil dye indon...
kesian dye
 indon pun org kan?
ishh...
Dia ni bff ak dari darjah lima..
Dye baik dan ske buat  lwk..
kitorang mmg rpat..
kt skolah..


 
 Ni plak F.M.A.T.H.S..
Kwan yg ak takkan lupa 
smpai bila2..wlaupun ak kwan
dgn Nira sometimes ak lpak
jgk ngan korang kan? hihikhik
Mula ak nak ltak gambar sorang2
tpi mals plak rasanya...
sorry..
Tapi ak letak gambar kenangan kte kt sklah
dulu...miss that moment :(



Monday, 20 February 2012

Entry

Hope korang sume x slah faham lagi entry ak nie...

Bengang -,-

Serious duhh,nama dye...x nak laa ak mention nama dye kat sni..tngok mka pun dahhh...hadussh! ak bengang btul dengan sorang budak pompuan nieh....mka mcm mntax pnampar...hlang sbar duhh ak..hari2 nk cri psal dgn ak..dah laa rampas kawan ak pstu nak bajet hot kat skolah..ko pikir kau cntik sngat ap??..bila time agama buat2 rajin baca...tunjuk rajin..ckgu pun berat sebelah menangkan dye je -,-..dye ske bdak form 2 tapi ada ak kesah..bila bdk tu dtang je kan main sibuk betulkan tdung laa konon...perasaan dye tu lawa sngat...ak tau laa ak pnah buat slap kat koe tpi msa tu ak bkan sngaja...ak dah ckp sorry pun dah kan?...yg ko tu x puas hati nape bila jumpa ak je cri psal...skarang dye tngah gaduh dgn geng ak PADAN MUKA mmg ptut pun tapi ak x thu sbb apa diorang gaduh...

Monday, 6 February 2012

Benci

ari2 skola mmang penat gler , tap nk wat camne nnt tkut kene markah dmarid, skola mcm nk ugut owang jerr, leps2 aderr sowng bdak ni mmang aq benci glerr sbb bajet sangat doo,mke mcm nk minx pnampar , aq n nira benci gler kat die n satu lgi dierr 2 ske ingat dri die2 hot sangat n ske rampas kwn haha n aq nk psan kat korang yg kte g skola bkn nk jdi hot but nk blajr k