Tuesday, 28 August 2012

Raya dengan kawan ..(Part 1)

So , sabtu ni kitaorang plan nak gi rumah raya...ak , fari , aishah ngan teha ...tahun ni teha pun pergi :D..wohooooo..hihi , tak sabar nak jumpa diorang X)..tak silap ak budak laki pun ikutt #sibuk je en ..hahah..eh , jap lupa plak nira pun ikut , kawan baru ak yang lagi 3 tu..tak dapat pergi..hmm , nevermind but still meriah nanti sebab ada afiq yg ske wt lawak..#lawak lah sangat..#Mata keatas tangan ke bahu..nnti akan jumpa hazirah n lain2 kat rumah open house min..Insyaalah :')..gerak pkul 12..hope dpat duit raya lagi walaupun dah tinggi heehehe...tapi ak tak tahu bape rumah yg diorang nk pegi...stil berbincang...jumaat ni izzati buat open house tapi tak dapat pegi plak..hmm..nvm , Anyway .. jumpa kat sana :) ..bersambung to part 2 (lepas raya)...waitttttt :D

Monday, 27 August 2012

Sekolah -.-

Dah sekolah balik lhaa...heee..malas betul -..-..tu je..hehehe...sorry klau takbest..hahaa x)

Saturday, 25 August 2012

♥ Happy Birthday , Hazirahh :*

Selamat hari lahir , Hazirah :D...jap nak nyanyi...hehehhee..Happy birthday to you~ Happy birthday to you~Happy Birthday To YOU hazirah ~ Happy birthday tooooo yoooo ~ eh gituu hoho :D..mula2 ak lupa sebenarnya (tak tau sebenarnya , tau bulan je) sorilah...kwn apalah ak ni -.-...but then , ak tengok min tweet 'happy birthday'..so , ak plak lah wish kat twitter n fb...wish awal skit...#AwalApa (-.-) hahah...May all your wishes come true :)..tahun ni kita tak dapat celebrate sama2 , sedih kowtt :'( .. sama cam birthday ak hritu...sunyi je x de FMATHS :'/...nk buat mcm mana...ingat lagi time masa blik dulu korang plan nyanyi lagu happy birthday kt ak bawah tangga..rnduuu :'/...then bila ada birthday antara kita (fmaths)..mesti plannning balik tepung then bagi hadiah..hbis satu bilik persalinan..kesian acikk tu :D...klau masa boleh diundurr balikk kan bagus :(...skrang sume dah lain..ak pun tak tau kenapa..bnyak cerita yg ak nk cite kt kau tapi tak tau bila..Bilalah ak dpt jumpa kau ngan zafirah :(...klau bleh pindah sekolah nk je ak pindah..hmmm , #Againn Happy Birthday dear :* Enjoy your day  . I ♥ you as friend . hikhik . bubye

Wednesday, 22 August 2012

Penat ..

Hari ni baru balik dari kampung penattt eden....tak sangka duit raya tahun ni banyak jgakkk :D..nk tunjuk gambar..hehehe..sempat lagi walaupun penat  :)



Thursday, 16 August 2012

Last Day sebelum RAYA !!! :D

Happy gler tadi coz hari ni hari last sekolah...so , chinease girl , boy ... kiranya 1 Malaysia lhaa :D dalam kelas ckap selamat hari raya...comel je...then nira mintak duit raya kat diorang (budak cina)..then diorang cakap kitorang belum kawin ( loghat cina ) .. Haih , apa kene mengena duit raya dengan kahwin ? hahahh..ohh , tak silap angpau ikut kepercayaan diorang orang yg dah kawin je boleh bagi...eehhehe...angpau mane same dengan duit rayalah dik oi....ok habis topik ni...Birthday teha 1 syawal dohh .. btw .. then ak ckplah kt Teha happy birthday :) ! ak orang ketiga wish kat dia :) semoga panjang umur...Time rehat kumpul 1 gang mcm biasa ak,nira,ain,shah,teha,fari,izzati ngan afiqah tak hbis2 ckp psal raya...hehehh..time science pun bersambung...ak saje je ckap ngan nira ckp ak teringin nk blik kampung dia yg kat indon tu..sume gelakk..ehehe sori nira gurau je :D..jgn amik hati plak yeh...time balik memey tak boleh lupa...sume salam-menyalam..eh gituu..sume ckp selamat hari raya to each one if ada salah pun diorang mintak  maaf..sume tengah dalam mood raya tu :D....Selamat Hari Raya korang :))

Wednesday, 15 August 2012

See the different between 2011 and 2012 ? I love them :)

2011 -->> 6 UITM  :)
2012 -->> 1 DEDIKASI :)

Welcome back Ain ! :)

Walawehh , lama giler ak tak update blog kesayanganku nieh :D... disebabkan sesuatu benda yg tak bleh bagitau..huh -.-"..lupa plak ,, salam ramadhan buat semua follower ak...mesti ramai nak tunggu apa yg ak update kan >.*.#perasan..tak lama lagi nk raya ..so , selamat hari raya korang :D terutama Nira,Ain Aqilah,Izzati,Shah,Fari,Teha n Afiqah ...hewhew kita satu gang ! .. Ak dah bagi kat raya kan ? ...Oh , ya tak lupa juga kepada Hazirah n Zafirah :)..miss kat korang...tak terserempak plak korang kat bazzar ramadhan :(..Wish awal2 sbb takut lepasni tak bleh on9..tahun ni baju raya ak warna-warni...hahhahha ak pun x sngka...kayh,jgn lah gelak >.<..tahun ni mngkin takde tema kott :(..Ok tu je laah .. bubye my blue blog :)


Monday, 13 August 2012

Buku Teks -.-

Mana pegi buku teks ak ni dohh...mcm biskut je sekejap ada pastu terus tak ada .. magik kan ? hehhehe ..sejarah , agama , geo pun hilanggg ... argggggghhhh -..-