Wednesday, 31 October 2012

Last day :')

Last day ever..:')..So , hari ni hari last sekolah...saddd + happy...And then.. ada last year party untuk class...awesome ! :D hahhah...mkn pizza and cake...after makan kitorang main calit2 cream..mueheheheh abis satu muka ak penuh dengan cream ! -.- .. but enjoyy hbiss..ingat nak bawak phone tapi takut kantoi pulak -..-..Spoill betul..Nevermind , still have a great last day today with them :)..hope tahun depan tak jadi pndh...Tadi dapat kertas Math...then , the mark.......secret..muaahahha..spoil kan mood je :P...Masa balik , kitorang exchange hadiah..Nira bagi surat and dia kata " Ain , ko lhaa kwn terbaik ak kenal , ko orang yg memahami ak , kalau tuhan mengizinkan kita jumpa , klau ada permintaan yang ak nk mntak , permintaan pertama yg ak nk ialah jumpa dngan kau .. mungkin  hadiah ni tak secantik dengan hadiah yg kau bagi kt ak...sumpah yg ni dari isi hati ak yg pling dalam " tsk..tsk..tsk..Terharu ak baca..thanks sayang kau as friend..muahx :*..tak sangka plak kau sejiwang itu..hehheh xD...Don't forget me , Okay ! :)..To Ain , Izzati ,Afiqah hope kita dpt jumpa taun depan..Stay cute and pretty..remember me always yaww! :)...Hmm , bye :')

Tuesday, 30 October 2012

Form 1 :)

Wow. Januari sampai Oktober 30. Fast. So fast. From this to that to that to this~ Just awesome. Why is it awesome?
  • January- First Day of school..... (awkward~~~ Feels Shy!) Second day, still takde kawan~ Sampailah hari my besties dipindahkan ke kelas yang sama sbb klas kitorang rmai yg pndah sekolah..Awesome! :D (1Dedikasi- And this is when all the epicness,fun,trill start~)  Kay, when I moved in the class, the only one I knew was....... Izzan..Semuanya nampak baru dan akward ._.
  • February- Pergi ke persatuan,permainan,and others...Haha,tak tau nak pilih mana..I mean ikut kwn je pilih mana..and which is epic and seriously awesome. Made many friends, and many friendly friends~ (I mean really really friendly~ <3)
  • March-Birthday month :)..ramai yg wish on Facebook..kwn2 kt skolah bnyk yg lupa a.k.a tak tau :')...nvm,she give me a present (besties)...yeahh~...thanks friend :D
  • April-Hmm
  • May-Getting better and better, dapat banyak kawan ( Dekat Facebook friend request semakin bertambah :P) and in real-life too.....Happy sngt sbb dpt bnyk kwn baru... And I'm very very happy of my decision of going to this school.Actually , nak sekolah asrama tapi tak dapat..Nevermind , I'm still happy :)
  • June-Best :)
  • July-Awesome , sbb dapat geng baru yang rapat...happy go lucky lhaa kiranyaa..diorang pndai buat lawak..so , kiranya time hari yg bad mood...mmg tak jadi..aahhahhahah...seriously diorang awesome :D..
  • August-Still awesome :)
  • September-Stress day ever...pbs macam apa -.-...Penat ohh~..I'll just see how it goes on then.......hope it gets better..... :')
  • October-Alhamdulilah,pbs getting sikit...hopefully cepat habis..and ada exam untuk tentukan kelas tahun depan...wtv...asal tetiba ada exam tak prepare awal mmg sesuailah dengan mrkahnya T___T..ni semua pbs punya pasal --"
  •   November-Tomorow , is the last day :') .. and ada jamuan akhir tahun..nk beli hadiah untuk diorang :)..


Maybe tahun depan nk pindah asrama tapi belum confirm lagilah... I hope friendship would always last and never end.Friends, I know some of you have a grudge on me, I know I kinda ditched you guys, I'm really sorry... Forgive me guys~..Have such great fun from you guys ( 1 Dedikasi).. Thanks a lott :)

Sunday, 21 October 2012

Photoshoot at school ! hewhew :D


So , meet my new besties..
yg tepi sekali tu Nira 
sume dah kenal kott
ahahahhh
yg sebelah Nira tu ,
Ain Aqilah..
yg sebelah ak tu  ,
Afiqah...
Diorang comel :) !

Kebanyakkan gambar ak takda sebab ak yg tangkapkan..tangkap guna phone..kantoii weyy..hewhew...so enjoy~!


Lupa plak yg sorang ni..
hihi
Yg sebelah putih2 tu
Izzati ..


Niraa~


 Wee~


Ingnore my pic -.-..hahahhah

Actually bnyk lagi...cume dah didelete..hewww..bulan november mybe kitorang hangout...so , check the photo update soon ! :D

Saturday, 6 October 2012

Bas -.-

Mmg dah lama nk tlis psal bas >.<....ak selalu tak dpt tempat duduk even dah tunggu kt damai...damnn shitt ohh..org yg dalam bas tu plk mcm dia sorang punya bas...ak pun bayarlah :P...then bleh plak letak beg kt sebelah...taknak bagi org duduk...memeyy nk mkn pelempang ohh -,-..Seriouslyy,penat ohh dahlah jauh penat berdiri (15 minit je pun)...kira penat lhaa jgk :D..bila dah ter'paksa' berdiri tu takpe jgk...yg nak jeling2 ak tu pahal haa? .. serious , taksuka org mcm tuh . Bila kita tengok tempat tu kosongg pegi je dia ckp 'ada orang' mana takk panas dah lhaa ak selalu puasa ganti . Masa balik pun menyirapp kelas ak selalu kluar lmbat..kadang je dpt tempat because  Fari jaga tempat :)


All about this week !! :P

Amboiii tengok doodle yg ak amik dari google tu..heeee..#belagak habis..skrang minggu cutiii !!! Yeay , but only 2 week :(...Okaylhaa tu :) since blogskin ak asyik berubah2 ..ntah , skrang ni okay kowtt...hihi..mnggu sebelum cuti ni happy+boring+sad..minggu ni asyik gaduh ngan izzati je :/...huhh ak saje je wat lwk...mybe buat dia touchingg kott...mmg best lah tak dilayan smpai blik , jenuh mntk maaf kt dia like what ? huh -.-.... time geo mmg best ak puas pujuk kau then kau mrah ak dpan sume orang..heeeeeeeeeeee...finelhaa...dia jelingg uhh tajam glerr...ak takboleh ohh pndangg muka dia mesti nak tergelak...hahhahha...ak tau kau ponnn...cme nk cover kononnyelhaa :D...then bila nk hbis baru ahh dia okayy...konon ter'ajak' ak pegi tandass,hehehheheh...pastu dah okeyy...Minggu ni jugak lastminute cikgu bagi pbs yg teramat bnyak --'...eeh tak kesian lngsung kt kitaorang ke?...ak dah siap folio sivik...hehe kau ada?...buat sorang2 je nieh...pandaikan?...kira bnyak lah jgk pbs yg dikasi pastu suruh hntr that week jgkk...mmg peningg gler kepala nk pikir...dah lhaa band 6 bi ak tak lepas -.-..buat malu je..cikgu tanya kena jwb spontan soalan psal novel tu...hmm mmg harapanlah terbelit2 lidah eden nk jwp...dah lah tak minat novel tu...last kali cikgu ckp 'Don't wasting my time' ahhhhh okayyy -_______- .