Sunday, 27 January 2013

Buat doodle muslimah guna Dress Up Game

 
Salam .. hi , ho , hey ..  ada satu game yang menarik untuk korang yang nak buat doodle sendiri, tapi  tak nak malas nak lukis sendiri. Hihi *jkjk* . Cuma tinggal nak dress up doodle muslimah ni comel-comel, and kemudian save! :)


TEKAN SINI

Jom try sesama k!

Ak try jugak tadi then ni lah hasilnya ..... tadaaaaaa~


Comel tak ? hewhew .. Jom try! Lepas dah dress up comel-comel doodle tu, boleh la save macam ni :
Cara senang nak save doodle yang comel tu, tekan "PrntScr" n pergi mana-mana tempat yang boleh save image, untuk save doodle korang tu. Contoh dekat paint then tekan CTRL V. Lepas dah keluar crop cantik - cantik .. Senang tak ? Drop comment. Tq :)

Credit to CuteHijabi 

Ladybird's Note: Laugh when you should , smile when you can ;)

2 comments:

  1. nice :) saya suka buat doodle tapi malas nak lukis:)
    thanks for sharing ^^

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.