Saturday, 26 January 2013

Jom check blog speed test! *must read*

Salam , hi , ho , hey , holla :) . Eheh , tadi baru kata check harga blog kan ? After this mehh sama2 kita check blog kita laju ke idakk ? Klik website SINI atau SINI . Satu untuk check laju blog then satu lagi untuk check laju website a.k.a siapa yang pakai domain :) . Okay , dua2 website tu dapat kat blog INI . Credit to kaka comel tu :D . Jom lah singgah kat blog dia , banyak lagi tuto yang best kat situ . Ngeh ngeh

Yang ni laju blog ak .. laju ke idakk ? . Macam lambat je. Ehehh


Ladybirs's Note: Sharing is caring ^^V

3 comments:

  1. kena try ni brp tan la blog lyeen tu.hahaa

    ReplyDelete
  2. @KakLyeen : ha'ah.. jomlah try! hehehh :D

    ReplyDelete

  3. Page size
    793.0kB

    mknannya berat ke?

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.