Saturday, 19 January 2013

Time changed , People changed. So,What Wrong ?!

" Don't trust too much, don't love too much, don't care too much because that too much will hurt you so much"




Sebelum cuti weekend banyak gila idea untuk update blog.. mencurah-curah. tapi bila dah masuk je cuti, hmmm.. hilang sbb tidur yang berlebihan dan makan makanan yang terover. haahahha. tapi jari ni rindu nak menaip. so this is randomly typinglah.

Err...
kawan, kenapa kau tiba-tiba sombong??
baru ni, bila ak down...
kau buat macam-macam bagi ak serba salah 
buat ak lupa sekejap dengan masalah ak
tapi, tiba-tiba ak rasa kau dah lain
ak ada buat salah ke???
*wondering


'Dulu, masa mula-mula aku kenal kau..aku ingat kau ni sombong'
'Eh, kenapa?'
'Sebab dulu kau tak banyak cakap, bila dah lama kenal..baru aku tahu kau ni
bukan sombong...tapi baik' -.-
Kenapa kau dah lain ha? Dulu kau tak macam tu pun? Cakap pun asyik nak marah je .. lepas tu cakap tak berlapik main lepas jea . Ingat ak apa? Semua macam tak kena jea. Semua orang kau nak marah. Apahal? mana pergi 'patient' kau ?. Ak malas nak cite kenapa. Dah lah ak mcm tunggul  kayu jea . Kau betul-betul dah lain. Every person have make their mistakes. Ak ni pun bukan perfect sangat . Tapi fikir sikit kita .. kawan dah lama weh.

'Appriciete' sikit orang yang selalu ada beside kau. Kalau perangai kau terus macam ni macam mana orang nak respect kau?. Dulu buat lawak kasar sikit okay jea. Sekarang cakap sikit terasanya lebih2 pulak. Tapi , fikirlah bukan ak kata kau kena jaga hati orang but atleast respectlah sikit weh. Takkan orang je nak understand kau. Okay , ak kadang-kadang terlepas cakap jugak. But , ak try to kawal sikit apa yang ak cakap.

If , kau terbaca entry ni I'm Really-Really Sorry .. Cuma ak terasa yang ak dah tak kenal kau lagi. Kau bukan yang macam ak kenal dulu. Kbai. S O R R Y

Ladybird's Note: Keep smiling although heart is hurt.

4 comments:

  1. Jom join giveaway Aimi.
    Sure kak boleh menang! Sumpah leh menang :)
    Here, http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html ! :)

    ReplyDelete
  2. Lets join my Segmen : + Follower 2013

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-follower-2013.html

    ReplyDelete
  3. @Aimi : Hi , akk dah join :)
    @Yaya : Okay , Inshallah.
    @Liyana : Thank you singgah :D

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.