Saturday, 2 February 2013

My Day

Salam , hi , ho , hey , holla peepss ! :) <--- kalau takde ni mmg tak sah. muahahhah. Woahhh , semangat gilaa nak update ni. acecehh. Minggu ni everything happen wey. Apa yang best is ak  dah
  1. Dah hantar folio
  2. Lepas band bm
  3. Semua benda yang kena bayar dekat sekolah and dah settle
And then , tadi sempat lepak dengan my besties , Nira. Wehhhhhhheeee ;) . Idk. Bila kawan ak  ada problem, mesti ak push diorang "don't easily give up" but when it comes to me, senang betul ak give up. Me is hampeh. Seronok sebenarnya bila kita ada kawan yang sentiasa understand kita. Tak talam dua muka. Tak kutuk belakang kita. Hidup mesti happy kan :) . But , Yeahh bukan senang ak nak lepak dengan makcik 'hot' sorang tu. cehh , jkjk ;p. Long storyy sampai pukul 2.00 :o . Then kena beratur :P. Manyak lagi den nak cerita :/. Dah lah susah nak jumpa hang. Sight. Bila cikgu nak tukarkan kelas kita? Wuargggghhh .. sebulan den menanti :'/

Kawan yang baik bukan bermaksud dia ada dengan kita setiap masa . Kawan yang baik ialah kawan yang bagi kita meniru homeworknya masa kita perlu. Sebab itu je ke? Just remind that tak semua kawan kita baik didepan, dibelakang pun sama. Sometimes, they cant be satisfied when looks us lives in happily. Menyampahnya lahai dengan orang yang talam dua muka ni. Tak payahlah nak paksa sangat kalau kau nak mintak tolong dgn orang kan. Kesian Nira wey -.-. Kau bukan retis yg semua org kenal pun. Tapi perangai kalah orang femes.Tak paham dengan orang yg suka emosi tak tentu pasal ni. Nira pun menyampah dengan dia.

By the way , She's good listener, she's always there for me, she understands me more than other friends. She is very special for me :') . Kalau tidak mmg ak foreva alone. Thanks for every single things. You made my dayy .. Jangan sombong-sombong tau. God Bless you where ever you are, what ever you do, what ever happens :). Rajin-rajin belajar aa. Jangan stress-stress. Gelak tu mesti :D

Don't change . Just be yourself.Thankyou for being my besties since darjah lima.Thankyou sebab always there for me :) Thankyou sebab selalu teman ak pegi tandas. HAHAHAH. Rutin harian kan ? . muahhahah . Thankyou sebab buat ak gelak sampai terkeluar hingus. LOL. Thankyou untuk cawan angrybird comel haritu. Thankyou sebab selalu bagi dengar  lagu best. Sorry sebab tidak dapat jadi kawan yang baik untuk kau :( Thanks for everything ! . I love youuuuuuuuuuu so much as friend :*

Ladybird's Note: Kawan baik tak semestinya selalu berada di sisi.

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.