Monday, 25 March 2013

Pandu Puteri



Hoho .. kay , gambar tu masa sabtu minggu lepas .. ak yang tepi sekali pkai tudung putih tu.. nampak sangat fake smile n tinggi.. kayh , lol .. Actually , ak tade kawan .. and memang silap besarlhaa jawabnyaa.. huuhh .. Tu ler ikut kwn gini lerr .. diorang tak datang .. if datang pun buat apa kan? buat sakit hati jea puihh .. baik ak masuk KU je .. but dah beli baju .. sadlife .. ataupun masuk bsmm jea.. persatuan dengan unit beruniform dah tersalah masuk .. urghh

I`m a seniorrrrr. walaupun bukan senior paling tuaaa. actually, jd junior lg best. tp apakan daya, umur makin meningkat. diharap junior ak tuhh, jaga-jaga lahh kayy. kena buli kamu tu oleh ak. aha. tidak bahh. kita jd kawan kayy. main tumbuk2 ke tampar2 ke kan?, ahahahha. Macam berani . hikhokk -.-'

Ak bukan jenis yang friendly sgt.. sorry ye dik .. even , diorang junior but still diorang expert speaking . haaaa .. kau ada? .. hohoo .. sabtu haritu , terngangaa je ak dengar diorang cakap dah laju.. fuyoo , maluu den .. diorang sangat funny seriousssslyyy doh .. HAHA ..

Then , kena buat meja kraf .. ak bwk phone haritu but tak sempat nk snap .. pulokk.. mula-mula ak mmg mcm tunggul kayu jea kat situ.. i mean tak tau nak buat apa dah lah takde kawan.. then cikgu 'paksa' jugak buat something .. siap puji lagi ' haa , yang ni jangan peluk beg!' .. huuhu , kwasam gilaa -..- .. haha , nvm.. ak bukan ketua , so nk tanya ketua mcm ... haaaa , mcm berat gilaa mulut ni -.-' ..

Last2 , ak buat ler dengan terpaksaa .. ak buat kerusi kraf .. yela , dari tak buat apa-apa kan .. Admit that ak memang tak kreatif like seriously .. haihh , punya lah penat buat pastu tak stable pula kerusi tu.. bengang betul .. btw , buat tu kena guna stick ice crem then gam guna gam gajah .. Sorry , gilaa .. adoyyy .. last mnute buat camgitu lerr -.-'

Okay dah lahh .. kbye , assalamualaikum! thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.