Sunday, 9 June 2013

Artwork

Salam.. hi, ho, hey.. holla :)  . Um,  ak minat sgt dgn art2 ni. Even in real life.. Ak ni tak reti lukis pun. Sigh. But siapa kata lukisan jea berseni? I mean ada some artwork like tak pyh lukis.. Guna watercolour jea pun dah berseni. Ye dokk? Eh paham ke? Kuikui.

Sangat jelly actually when kita tengok orang punya artwork/hasil kerja niceeee gilos. Then, orang tu pulak rapat dengan kita.. Cenggini (y) . Boleh tolong den lukis time matapelajaran seni! . Haha,  amboi ambik kesempatan nampak xD.

Masa sekolah rendah dulu.. Ada pertandingan buat poster. Semua orang wajib masuk untuk setiap kelas. Then, ak masuk ler even ak tau banyak gilos saingan. Masa tengah lukis perghh macam 'imagination' keluar. Eceh, but nak lukis tak reti weii. sobsob. Ak buat poster tu 'simple but nicelah' katanyaaa. Haha. Finally, menang tempat ketiga. Happy woo. Bak kata orang 'Practise Make Perfect!' kehkeh.

Teknologi sekarang sangat luas. Skrang pun kan kalau nak lukis pun boleh guna app kt phone kan. Hihi :-) . Boleh try install 'doodledroid' kt playstore. Best habak hang~ . Yang ni lukisan made by me :

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.