Wednesday, 31 July 2013

Exam !



Salam.. hi , ho , hey , holla :) . Still teringat exam math & sains semalam. I'm sure 100% students main bantai je jawab tadi. Hahahaaha. Termasuk ak. Lulz. Urgh i hate pisa.. kesian batch 99 kena buat pbs then tetiba ada exam mengejut.. perah otak jelah keje kami! . Ak baca jgk tweet2 demo.. penuh timeline ckp pasal pisa tu. Diorang buat laka-laka jee --'

I gonna failll.Damnt it! The end. Ada ke patut soalan yang "senang" cenggitu bagi masa 45 minit. Deii , ingat otak ak otak robot agaknya. Phew. Ramai jugak yg merungut lepas habis exam math tu.. adess

Science pulak boleh tahanlah sikit.. ceih ayat. Boleh pulak ada soalan kenapa dinosaur susah diklonkan? . Puih.. yang hang tanya den buat APA. Manalah den tau. Wkwkwk

Anyway , math mmg tak dapat den nak nolong. Hahah. Haku Tak sempat siap.. sobsob t.t. Tapi science dh buat "all out" .. hihi. Tawakal jelah kan. Hmm sodih

9 comments:

  1. salam. betul tu tadi kelas TK cikgu suruh kelas akak periksa kertas pbs form1. seriously, terkejut tengok soalan-soalan tu sebab kebanyakkan macam soalan form 2 and form 3 je *pmr*.

    ReplyDelete
  2. @WanieyZuki : aah kak. Serious susah gilos!

    ReplyDelete
  3. Dina lepas raya baru exam . Tapi form 2 nanti , cikgu cakap exam form 2 dengan form 2 campurr . Aiyaa .

    ReplyDelete
  4. Ehh silap la akak . exam form 1 campur dengan form 2 . Hahaha xD

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.