Saturday, 17 August 2013

Suka tengok bulan~


Background aku kat twitaa xD

Salam.. hi , ho , hey , holla :) . Ayat wajib tu.. kehkeh. Tajuk macam bajet tajuk novel jeee. kwang kwang. Aku suka tengok bulan.. cantik kenmain. Cantik? . Eh i mean cahaya dia. . Indah sungguh ciptaan Allah kan? .. Dear moon , even kau banyak kawah tapi semua orang suka tengok kau memalam :* . so niceeee kan bila tengok memalam. hewhew 

Rindu dan bulan.. Seriously, aku suka tengok bulan.. Tak kira la bulan sabit ke, bulan penuh ker.. Datang bulan ke.. Opss. ahah. Bila tengok bulan je, boleh buat ak tersenyum lebar. Tersengih macam kerang busuk pun ada.. Apa yang aku fikir agaknya?? Hahaha.. Berkhayal je lobih den ni.

Okay, back to topik.. which is Bulan.. Kenapa setiap kali kita rindu, ke sedih.. bulan yang menjadi peneman kita. cewah jiwang ayat aku. hahahha. Tapi satu kelebihan bulan, dia masih dapat tengok masa waktu pagi even matahari telah muncul. yeppp. perasan dokk? hehe.


for me, any shape of moon is one special thing. that's why.. i always dedicate it..to special persons... :)

2 comments:

  1. Saya suka tengok awan waktu pagi . Sangat menakutkan . Memang hebat ciptaan Allah . Sekali pandang , buat kita takut kat Dia .

    ReplyDelete
  2. sebab bulan da cahaya.hati kita klu tgk bulan happy bercahaya mcm moon.

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.