Friday, 30 August 2013

Merdeka Raya!




Salam.. hi , ho , hey , holla :) . woah dah lama ak biarkan blog ak terbiar.. sampai berhabuk dah pun. eceh. busy with school lately.. lol , who cares en? wkwk ;p .

Aha okaylah.. harini ada sambutan merdeka raya uolls kat sekolah den. peh best jugak ah taun lepas dia tak buat. kira first time ah smbut.. padahal tahun sebelum2 tu maybe ada buat kot. eheh. taun lepas den form 1.. ceh paham tak? buat-buat faham jelah eh. wakakaka.

Then mula ah sibuk mencari baju yg sesuai katanyaa. stress betul mu tau dokk. last2 pkai baju raya haritu je. pakai baju raya warna coklat and tudung bawal rose. simple2 je.. alah nak pergi merdeka raya je pun. kisah apa ak. phew. Masa kat sekolah semua pakai baju 1 malaysia ah kiranyaa. yang sodih kelas den 16 orang je. mu bayangkan betapa banyaknya.. 16/30. wow? banyak en yg dtg? :3 . tak tau ler nk ckp apa. ak pun datang sebab nk dpt band 6 je. kehkeh.

That one budak cina , my classmates.. aww comel je dia pakai baju kebaya.. uu seriously. nampak matured selalu nampak macam kebudak-budakkan sikit. teheeee. jahatnyaa ak. kwangkwang jkjk :b . Time nyanyi lagu patriotik.. betul ke ejaaan? huwaa. kahkah. nvm.. memang laa semua semangat en termasuk laa senior yang duduk belakang ak.. yg tu tak kisah ah kan.. yang bengang nya.. nk kibarkan bendera tu perlu ke sampai nak cucuk kepala orang? mengong betul. tahu ah ak tinggi xp . menyirap betul. pastu gelak2 buat muka tak bersalah. nasib baik senior -.-'

Pastu ada sketsa sikit.. budak seni teater ada buat persembahan.. serious awesome doh! lawak gilaaa. and best gila. The last part is mmg best.. favourite ak wooo. iaitu makan free.. ops i mean jamuan. kikiki. sedap beno den habak hang. yang tak bestnyaa lepas bunyi *kringkring* .. dah habis waktu rehat maknanya. hihi.. kitorang kena belajar.. heh adushh. kwangkwang

Den sempat buat satu doodle ni ;) .. btw , Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Kali Ke-56 semua yawww!

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.