Monday, 23 September 2013

I'm Getting Better


Salam.. hi , ho , hey.. holla :) . Lama ak tak merepek dalam blog usang ak ni. Bukak jugak blog tapi takde post anything pun. Kesiannya blog kesayangan ak ni. Jangan merajuk eh.. muah muah! Ahah. Ish ak ni macam takde tajuk lain je en. Haha, suka hati laa.. blog haku c: . Haish happy semacam je? of course lah! bulan ni banyak benda buat ak happy sangat. Ah i'm lovin it! oho wkwk

Rasanya tak perlu kot cerita asal kenapa ak happy.. cam bajet pun ada rasa. kwangkwang. but alhamdulillah , I'm getting better happy than before. and dah takde benda yang buat ak serabut , nak buat ak fikir macam-macam ke. So far i'm freely to do anything ler. Tapi takde laa buat benda bukan-bukan. Thanks allah for everything c':

Dear self,
Be happy with yourself okay.
No matter how hard it is,
Remember,remember and remember,
Allah is always with you, Always
Never leave Him.
Because He never leave you,
Even for a second!
Got it Ain?

Okay laa till here. Bye! x

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.