Saturday, 14 September 2013

Novel!

Salam.. hi , ho , hey.. holla :) . Long time ni see en.. hoho. Busy with school lately. Dah berhabuk dah blog usangku ini. ceh ceh. Trafik blog pun naik turun jee. Mood pun makin tak menentu sekarang ni...
Yo! back to the topic.. ak suka sangat baca novel sekarang.. instead of tengok bulan je memanjang. kihkih. Tak kisah laa cerita novel apa. Genre apa ke semua ak balun. mueheheh. Thanks to cik Bella kita yang bagi pinjam all da novel. Kehkeh.
Yang latest ni ak tengah baca novel tajuk "Chan Rak Ter" - Aku Cinta Kamu .. nampak tak kejiwangan ak kat situ? HAHA! Kisah pe ak janji best. Penulis novel dia yang tulis novel "JIMK" - Jodoh Itu Milik Kita.. ada drama yang diadaptasi dari novel tu en.
Ada kat astro prima if nak tengok.. tapi JIMK ak belum ada kesempatan nak baca lagi. Teheee. Yang pasti mesti se-meletop jugak macam buah tangan novel dia yang kedua ni.. CRT! Dah separuh ak baca.. siyes besr bak hang. Ada unsur ke- thailand an kat situ uolls.. like Sawadee kap. Narak. haha lagi apa ntah. lols cepat je ak nyanyuk -.-'
Ak rasa macam nak review satu-satu novel yang ak dah baca pulak.. tapi tu la sebab terlalu ke busy - an.. ceh ceh. Lols busy laa sangat katanyaaaaa. Hiho. um nanti laa ak review  whenever i have da mood.. thanks for visit! Haha ada masa nanti ak nak bagi freebies pulak yaww.

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.