Friday, 4 October 2013

Pbsmr


Salam.. hi , ho , hey.. holla :-)

early 2013

1999's batch : hahaha in yo face. we aint takin pmr

middle 2013

1999's batch : haha..ha.. but we have pbsmr.

PBSMR weh! ya allah sumpah rasa nak jerit je. Bayangkanlah tahun depan dah nak form 3. gilaa ah. Aku macam tak percaya je. cepat gegilaa masa berlalu.. dah nak end of the year dah pun. Unlucky us,to be the first batch who having PBSMR! woah batch 99's memang bunyi macam stress je kan. Aku lagi stress. Kita sesama stress. I feel you. You feel me. hahaha k merapu

Since form 1 lagi, sumpah rasa blur gilaa pasal pbs bagai ni. Tak faham aku.. pebenda lah motif pbs ni sebenarnya? Nak meringankan beban murid or cikgu? uhhh no. lagi menambah beban adalah.. eii menyampahnya.

Kesian sangat kat batch aku dengan aku sekali lah kan sebab jadi bahan eksperiment. We do pbs everyday! then pbsmr yang mengejut tu. Haih. Seriously goverment is killing me softly....

Boleh tak kalau pbs tu pbs jelah. Tak payah nak kena pbsmr bagai. Memang cakap dengan dinding je aku ni kan. Apapun kita kena go through je semua benda alah ni even tak ready langsung. Dengan Pisa, Timss, Folio lagi. Tengok jelah sampai mana goverment boleh handle semua benda ni. Assabarul Minal Iman. Sabar itu separuh daripada Iman. hehhhh

Banyak sangat benda yang nak catch up balik. Ingat senang ke pe. Ya allah permudahkan lah semuanya.. hm. Wish me luck! Okay lah till here! bye x

No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.