Sunday, 31 March 2013

Segmen Blogger Muslimah

 

Segmen Blogger Muslimah
Warna Untuk Tudung - Pink Cair
Warna Untuk Baju - Kelabu cair
NickName - Ain Nadia

Holiday Gonna End



Assalamualaikum :) . Haha , cuti sekolah dah nak habis =.= ! Maybe lah kot tinggal lagi 2 minggu . Homework yang bertimbun macam gunung pun undone lagi . Muka aku dah resah gelisah macam puppy kat atas tu .

Folio sains , cuma siap buat cover , gambar , je otw fungsi .Cuti terancang entah sampai smuka surat berapa .  Homework lain langsung tak terusik. Entah apa yang ak buat cuti seminggu tu. Teruk betulkan? . hoho. asyik online jea kan.. phew~


Cuti verangan je tahu kan ? Padan muka kau , haha *evil laugh* Hahahhah. So, Ain anda pasti ? Well , cekidaut . Lepas ni nak gi siapkan semua hw. Insyallah! . Chaiyok2. Kboi! :) xoxo


Good bye dashboardhello white board
Goodbye facebook, hello textbooks
Goodbye twitter, hello teachers
Goodbye summer, hello school. :(

Friday, 29 March 2013

Wordless Friday

Boleh tak aku buat wordless friday? sbb selalunya wednesday aku ubah jadi friday sebab hari ni ak pun tak tahu apa nak cerita yang ak tahu ak nak tempek gambar je. kuikui


Kan2?!.. kbye! xoxo

Tuesday, 26 March 2013

Change


Change is never easy ..
You fight to hold on , and you fight to let go ..
but the fruit is wonderful .. Trust Me ! :)

Monday, 25 March 2013

Pandu Puteri



Hoho .. kay , gambar tu masa sabtu minggu lepas .. ak yang tepi sekali pkai tudung putih tu.. nampak sangat fake smile n tinggi.. kayh , lol .. Actually , ak tade kawan .. and memang silap besarlhaa jawabnyaa.. huuhh .. Tu ler ikut kwn gini lerr .. diorang tak datang .. if datang pun buat apa kan? buat sakit hati jea puihh .. baik ak masuk KU je .. but dah beli baju .. sadlife .. ataupun masuk bsmm jea.. persatuan dengan unit beruniform dah tersalah masuk .. urghh

I`m a seniorrrrr. walaupun bukan senior paling tuaaa. actually, jd junior lg best. tp apakan daya, umur makin meningkat. diharap junior ak tuhh, jaga-jaga lahh kayy. kena buli kamu tu oleh ak. aha. tidak bahh. kita jd kawan kayy. main tumbuk2 ke tampar2 ke kan?, ahahahha. Macam berani . hikhokk -.-'

Ak bukan jenis yang friendly sgt.. sorry ye dik .. even , diorang junior but still diorang expert speaking . haaaa .. kau ada? .. hohoo .. sabtu haritu , terngangaa je ak dengar diorang cakap dah laju.. fuyoo , maluu den .. diorang sangat funny seriousssslyyy doh .. HAHA ..

Then , kena buat meja kraf .. ak bwk phone haritu but tak sempat nk snap .. pulokk.. mula-mula ak mmg mcm tunggul kayu jea kat situ.. i mean tak tau nak buat apa dah lah takde kawan.. then cikgu 'paksa' jugak buat something .. siap puji lagi ' haa , yang ni jangan peluk beg!' .. huuhu , kwasam gilaa -..- .. haha , nvm.. ak bukan ketua , so nk tanya ketua mcm ... haaaa , mcm berat gilaa mulut ni -.-' ..

Last2 , ak buat ler dengan terpaksaa .. ak buat kerusi kraf .. yela , dari tak buat apa-apa kan .. Admit that ak memang tak kreatif like seriously .. haihh , punya lah penat buat pastu tak stable pula kerusi tu.. bengang betul .. btw , buat tu kena guna stick ice crem then gam guna gam gajah .. Sorry , gilaa .. adoyyy .. last mnute buat camgitu lerr -.-'

Okay dah lahh .. kbye , assalamualaikum! thanks for reading :)

Sunday, 10 March 2013

Double Art Trade #1

 
Salam...hi , ho , hey , holla guys! :) .. Woahh , woahh art trade lagi? harhar.. Tengah ada mood ni biar ler kan.. hohoo.. Oh yea , if korang nak art trade pun boleh PM kat fb..ada kat sidebar tu. Kalau ada mood nak lukis doodle cepat je siap.. If malas 2-3 hari baru siap.. Pun boleh..  Anyway , thanks sudi berart trade eh ? :)

Kali ni double art trade.. acewahh 
From me..hahahha , simple jea .. 

To Cikgu MA


To Lia

From Cikgu Ma . Seriously , comel.. Double WOW gituuu .. ahahhaa .. supermodel kauu xD .. hihi .. suka tang tudung dengan mata!


Ni from LIA  . Love the eyes. Comel kan? hoho. Thanks sudi berart trade :)




Art Trade WIth Diana Ayob

 
 

Hari ni 10/3/2013 siapkan satu doodle! :).. Sorry , If simple. Hope you like it! . Ok tunggu balas dari pihak sana pulak.. (^_^).

Ladybird's Note : Sekarang mood nak berart trade pulak .. hewhew :D

Saturday, 9 March 2013

Art Trade With Yaya Hatsumi

 

Malam ni 9/3/2013 siapkan satu doodle! :).. Sorry , If simple. Hope you like it!. Btw , lama kan tak art trade ? Hoho :D . Ok tunggu balas dari pihak sana pulak.. (^_^).