Monday, 8 December 2014

Chit-chat



Assalamualaikum guys. macam biasa masih ada lagi masalah tak boleh tido. I always have to struggle to sleep, it's so depressing. ceih tiru ayat kak Anna sikit. kaaan, akak i feel you. i know its not good for health. haaa entah lama-lama takut dah jadi terbiasa pulak. kepala pun dah pening2 lalat ni. hm engko dah lari topik syaina, sila straight to the point. ehe ok ok

Actually, semalam ak baru stalk kwn lama ak punya blog. ak jumpa blog dia pun dekat google+. gigih tau aku mencari ni. cari-cari punya cari. ciss. disini ghupenya. ehe ak ingat kau delete blog kau ghupenya dah tukar link blog. ok faham faham. blog kau masih cantik mcm dulu cuma entry je jarang update. cewah ak tengah bercakap dgn cermin sebenonya. haha yeah kita team. team jarang update. ekeke

Lepastu, ak tengok entry terbaru kau.. pasal ex group dgn result. Dah dekat 2 tahun (i guess) kita lost contact centu je. hm entah la. rindu. ingat memang ingat yelah pelari pecut mana boleh lupa maa. kahkah. tp semua dah bawak haluan masing2. i guess there is no more f.m.a.t.h.s but they are still in my heart. serious talk. ini bukan drama swasta ye. hahaha. ak still berkawan dgn diorang but not that close mcm dulu. sedih memang sedih tp masa tak boleh diundur. as long as diorang happy, i'm happy too! c:

Fyi, Ain yang kau kenal ni tak sama macam Ain yang dulu. dah banyak perubahan dalam diri ak ni. not to positive but tak jugak to negative. tengah2. kekadang I think I losing myself slowly. banyak benda ak tak tau pasal kau. min pun sama. lama tak dengar cerita dia. but I do feel bad sometimes. tkpe lepas ni kita akn selalu connected okeh! i promise. eh tp tak janji kena tunggu smpai dpt hp yg ada ws. lulz doakan la hihi

Oh ye first time dm ak jadikan tempat berchit-chat. pesbuk mesejjer mesti merajuk dengan ak japgi. eh tetiba. haha best gilos dapat berchit-chat dengan kau walaupun sekejap. I really mean it. I hope our friendship long lasting and may we all success when pt3 result come out. Nebes habissss!

Nota bulan: Jom follow dia. Kamsamida.   《http://nurhazirahzirah.blogspot.com/》

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

4 comments:

  1. friendship never end. ceh hahahah aku doakan kau dapat phone boleh ws hehehh amiin

    ReplyDelete
  2. cuba kekalkan persahabtan yang ada sbb bukan selalu kita dpt kawan yg seiring dgn kita

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.