Saturday, 10 January 2015

Holiday Gonna End!

Muka aku dah resah gelisah macam puppy kat atas tu.
Assalamualaikum. cuti sekolah dah nak habis weh!!! so that its a nightmare for every student atau ada yg bergumbira boleh jumpa kengkawan? ha but sorry its not me. ak kalau boleh nak extend cuti lagi tapi mengingatkan badan yg semakin 'sihat' sebab asyik makan tido je baik dilupakan angan2 itu. kahkah.

Cuti verangan je tahu kan? Padan muka kau, haha *evil laugh* 

Buku langsung tak terusik. ish ish syaina ingat kau dah pandai ke pe. ha ha pfft teruk betui ak. ak nak study tapi semua topik tak paham. i mean like belum belajar lagi. ceh buat alasan je.
So, Syaina anda pasti? Well, cekidaut. ok lepas ni nak terus gi study f4. Chaiyok2!

Good bye dashboard, hello white board.
Goodbye facebook, hello textbooks.
Goodbye twitter, hello teachers.
Goodbye summer, hello school. :(

Notabulan: i'm become senior again. ahah

Sekian.

Lots Of Love.
Syaina.

3 comments:

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.