Sunday, 21 December 2014

kepeningan

Assalamualaikum. ok tajuk main bantai je. tatabahasa mana yang ak hambik ntah. hahaha. ak rasa kepeningan melanda dengan kemalasan melanda tu lebih kurang sama. erk apa ni. sila abaikan.

Lately, ak ada masalah pening kepala yang datang tanpa diundang.. pulang hm lagi bagus hang pulang. menyakitkan hati je. uish. sakit dia mcm mencucuk2. harap bukan migrain la kalau ye mmg ada yang kena cucuk dengan ak japgi. eheh tetiba. lepastu kepala ak rasa berat gila tahap beras 30 kg. ok tipu.

So, bila tau diri seringkali diserang kepeningan begini takkan lah kau nak dok diam je kan. bukan sekali dua tp tetiap hari okay. mmg agak annoying. then mestilah kau ada rasa mcm i must do something gittew. eh nyampah. hish. dan ak pun mula sleep early tapi msih pening. i was like hah. why oh why dear, head. head pun boleh kauuuuu! kohkoh

Nota bulan: Malaysia tetap kalah dengan bermaruah. Chaiyok!

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina

2 comments:

  1. kena banyak minum air dan mkn kismis utk padtikan bekalan oksigen sampai ke otak dgn ckup. dah try dan sgt berkesan ^^

    ReplyDelete
  2. @h-Zinnirah: Okay, tq for the tips! hihi

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.