Friday, 26 December 2014

One Word "Alone"

a.l.o.n.e
Kesunyian bukanlah benda asing untuk semua orang. Budak kecil pun tahu apa itu... Sunyi. mungkin ak akan jadi gila hanya sebab bosan je tau. nasib baik ada adik yang memeriahkan rumah ni dengan tangisan yang membingitkan. haha. Well, at least ada kerja yang boleh dibuatnya. sangat sunyi bila dirumah, busy bila dah bukak sekolah. Sekarang ak bnyk online je. (berfaedah sgt lulz) Hangout plk jarang sekali. Bosan sesangat.

Kayback to topic. Ak pun memang dah biasa sangat dengan sunyi a.k.a keseorangan ni. Entah la. Di mata orang, nampak ak sangat pendiam dan tak reti bergaul. tp diorang tak tau bila ak dah jumpa orang yg sekepala memang ak bising tak ingat dunia kata ko. and one more thing ai is pemalu tahap nak sorok bwh meja. haha jkjk. jadi cubalah tegur ak dulu. then we will be good friend.

Biasalah, people come and go in our life. Jadi ak dah sangat terbiasa dengan benda tu. it make me become more stronger and indepedence with myself at the same time  coz at least i dont depend on a person to do anything. apa benda yg ak buat to semua effort ak sendiri. tipulah tak terkesan kan. hm. kadang tu ak rasa bersalah sebab org yang selalu banyak ckp duduk sebelah ak jadi tak bnyak ckp because of me. yes me. kadang ak rasa macm diorang terlalu fake sbb ckp dengan ak je sebab nk sesuatu. aih sabo jelah duhai hati. I don't live to please everybody.

1st Love - Luka yang kecil boleh jadi besar + caranya sabar sahaja. 
2nd love - Luka yang kecil itu eloklah di hapuskan seblum jadi besar + butakan mata , telinga untuk kekal. 
3rd love - Luka sebesar mana pun boleh diubat dengan masa = Akhirnya hati yang terluka kembali pulih.
Nota bulan: I trying to be mature girl next year! Mature than i use to be. Insha allah. Result PT3 ak biarlah rahsia~ ahahaha kboi

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

2 comments:

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.