Wednesday, 31 December 2014

Penghujung December + Freebies Doodle Emotion

 
 
 Penghujung December, penghujung tahun 2014 ♡  

Assalamualaikun. 31/12/2014. omo omo omo dah sampai ke penghujung tahun 2014! :-)

Tahun yg paling banyak mengajar ak tentang kehidupan cehhh. Tahun paling banyak sakit hati, paling banyak kali sedih sedih. lulz. Semoga dipanjangkan umur untuk melanjutkan usia pada tahun hadapan. Tahun depan dah 16 y/o, so dah besar lah tu kan. cewah.

Kena belajar berdikari, taknak menyusahkan orang lain dah. Dah tak boleh nak pegang phone selalu. Kena fokus, tak boleh belajar main main. Berkorban apa je untuk buat umi ayah bangga. kohkoh. 

Alhamdullillah jugak. Masih bernyawa, masih diberi nikmat kurniaan Allah SWT. Masih berpeluang untuk memperbaiki diri. InshaaAllah. 

Moga tahun depan, tahun yang baik. Tahun yang diberkati Allah. Moga Allah redha dengan apa yang kita lakukan. Moga Allah mengampuni dosa-dosa kita. Moga Allah beri kita kekuatan. Beri kita pentunjuk hidayahNya untuk sentiasa bertaubat. Moga-moga Allah bantu kita.

InshaaAllah. Bi'iznillah. Amin.
.

So bwh ni freebies doodle emotion on how we react bila dah nak masuk tahun baru ni. sesuka ak je. hoho

Click for the real image.

1. Crying face.

2. Muka sedih/sebak.

3. Muka redho.

4. Muka scary

5. Muka blur/crazy.

 6. Muka terkezut.

Okaylah, till here! x

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

Notabulan:  More doodle and stuff--> CLICK HERE

12 comments:

  1. assalamualaikum sis ^^
    cantik ikon emotion yang sis buat ..
    Kita nak boleh ?
    Terima kasih sis.. ^^

    Salam Maulidur Rasul
    Salam Januari

    ReplyDelete
  2. cantik.. :)

    follow sini.. :)

    Jemput singgah "Trip ke Sabah naik My"
    "Giveaway Preloved Books"tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  3. kenapa last sekli tu muka macam tertelan petai je. hehe. nice btw :)

    ReplyDelete
  4. @A'aisyah Humairah: Wasalam, ambiklah. foc je tau. hoho

    Salam maulidur rasul juga.

    ReplyDelete
  5. comeynyer doodle ;)

    cn folow sini 414 dari segmen http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.