Friday, 26 December 2014

#PrayForMangsaBanjir



 "Wahai bumi, telanlah airmu dan wahai langit, berhentilah dari curahan hujanmu."Surah Hud: Ayat 44 Sama-2 kita doakan. #PrayForPantaiTimur #PrayForMangsaBanjir

Hari ni hari jumaat terakhir 2014. hm cepatnya masa berlalu. and it's really heartbreaking tengok berita pasal banjir. please be save. yeah, our thoughts and prayers are with you all. I cant imagine if esok ak bangun then, ak terapung atas air or else. Allahu. sayu je hati tengok. and I have no idea if certain kawasan kat selangor ni kena. ya allah i really cant imagine. hanya mampu kirimkan doa dari jauh pada mangsa banjir...

Notabulan: KL pun dah start banjir. haaaa

3 comments:

  1. Shah Alam dah start banjir dekat mana?

    ReplyDelete
  2. banyak ujian tahun 2014 ni :( moga semua yg berlaku kat negara kita dpt dekatkan diri pada Pencipta.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.