Friday, 24 January 2014

Pressure.



Salam. Hi. Ho. Hey. Holla :)

Yo, lama gila lama tak update blog bak hang. So, ni kira entry pertama haku dalam '2014'.. ish2 *gelengkepala* . Ak bukan apa selalu jugak bukak blog but then tak tau nak taip apa. jenguk-jenguk gitu je. normal lah untuk orang yg mcm ak ni kan. cewah. Awal persekolahan 2014 ni memang banyak 'kejutan'. banyak murid baru.. tp murid baru yg masuk kelas ak 2 orang je rugen dgn daus. daus tu cam fimilliar je kan. kahkah. tak sangka pulak mamat tu sekelas dengan haku. eee dah ah pandai gilaa math. jelly much~ 

pastu bulan 1 dah exam. ni pun baru habis buat ujian tulah. phew. ak sanggup tak online untuk menujukkan betapa seriusnya haku terhadap exam. Okay yang ni cam nak termuntah je rasa. hahahahaha. Tapi yg tak berapa nak bestnya, ak dah tahu markah math haku, amatlah tak memberangsangkan. Ni lah akibatnya Syaina jika kau mengamalkan study 'last minute' kwangkwang

Markah haku cukup2 makan je mknanya atas pagar ler. ada 4 orang fail. nasib baik bukan haku. Nothing to proud of myself kalau markah tinggi tu takpelah kan. yep sedih sangat. bella dpat 70% tasha 66% *claphand* . simpati for halimah. and me wuarghhhhh omg i feel like crying. Ak tak tau kenapa haku rasa cam lost sangat since form 1. mungkinkah sebab takde exam, then suddenly ada exam? idk. Hmmp 

Taaaahunnn ni sangat stress. uh. 99's u feel me o not. banyak kena buat presentation then folio start bulan 4 dan tak boleh bawak balik. betapa sadisnya. yknow peta i-think stuff n kbat thingy. menakutkan. i really hope i can stand all this without getting pressure. Amin! kboi xoxo.