Wednesday, 14 January 2015

Idk!


Dah masuk hari kedua sekolah. Alhamdulillah, dapat kelas akaun yang ak mintak. tetiap hari ak rasa sgt penaaaaat bak hang. Balik tu terus tidur sekejap sbb terlalu penat. Like seriously tireddd. Fuh. Ok bape kali ak nak mention ponat ni. Huhu

Blur jgk ah dalam kelas masa ckgu terangkan pasal format espiyem. and then baru hari kedua dah kena buat folio untuk novel bm. kau rasa? Hu what a life. Nasib baik tarikh anto bulan feb. Malasnya nak baca novel sekolah. Kalau novel yang pasal cintan tetebal gitu rajin plus laju plk ak baca. lulz.

Kelas ni tak ramai org sangat which is good for me so that i can focus dlm kelas. But somehow ak rasa mcm kosong. Yes kosong.Feeling that i cant describe. Yelah classmates pun dah bertuko no wonder la rasa mcm tu. Kengkawan ak pun semua dpt pure sc. Takpe la maybe ak dapat biasakan diri nanti. Insha allah.

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

Notabulan: Focus Focus Focus

5 comments:

  1. hehehe nanti dah habis sekolah ur gonna miss every moment..

    ReplyDelete
  2. selamat mengharungi zaman buku. hargai setiap saat yg ada termasuk saat2 pahit dan susah sbb itulah bekalan utk hadapi sesuatu yg lebih besar tak lama lagi.

    All the best ^^

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.