Monday, 9 February 2015

Liebster Award

Assalamualaikum. so i've been tag by http://insekio.blogspot.com/ . Thankyou tag. hihi sorry late buat entry sbb sgt busy with school. tapi ak gagahkan diri jgk buat entry ni sbb orang dah tanya kan. takkan nak meninggalkan soalan yg dibagi dengan penuh tanda tanya. Yedok? acewah bajet retis pulak. Hahaha kenmain. Okay rasanya kita dah menyimpang jauh.

Lets Started!

1. Antara suami kaya tapi hodoh dan suami miskin tapi handsome, mana satu korang pilih?

-amagad baru soalan first dah cepumas. apa ni? aip aip cemana nak jawab ni haha. kasom boleh? kaya + hensom. cewah paras rupa tak kisah sgt janji ekonomi kukuh + berakhlak. perfect!

2. Apa skincare yang korang guna sampai muka jadi flawless niiiiiiii?!?!

-ha ha ha. salah orang ke? kikiki my face biasa je takde la smpai flawless gitu. hoho. but i would suggest u guna lyanaz skincare yg babies blink 5 in 1 boleh google if nak tau lebih lanjut. harga pun berpatutan.

3. Pendapat awak tentang blog saya ni?

-Simple but nice. entry blog pun best. suka jadi silent reader je sbb tak tau nak komen apa. hihi

4. Apa yang korang buat bila korang sedih putus cinta?

-Tak buat pape. sebab tak pernah putus cinta and tak pernah bercinta langsung. kohkoh

5. Apa cita cita korang? Dan kenapa korang pilih kerjaya tu?

-Akauntan. sebab tu je kerjaya yang terlintas difikiran. eceh pun boleh.

6. Destinasi percutian yang anda impikan?

-For sure lah, Paris!

7. Macam mana nak tahu yang dia tu sahabat susah senang kita?

-Tak jemu dengar masalah kita. Selalu ada beside kita tak kira waktu susah atau senang dan yang paling penting NOT SELFISH!

8. 5 orang terpenting dalam hidup awak

    1) umi
    2) ayah
    3) adik-beradik
    4) few friend
    5) idk who else

9. Perkara yang anda lakukan bila bangun tidur.

-Tidur balik (sometimes haha buruk perangai)

10. Tips mendapatkan kulit gebu licin bak kulit tomato

-Minum air banyak.
-Rehat secukupnya.
-Letak timun kat mata eh (?) hoho

Yay! Done!

Sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

Notabulan: first time kena tag. hoho


No comments:

Post a Comment

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.