Saturday, 11 April 2015

MAQ



Assalamualaikum. pe habaq semua? lama bonar eden dok update blog. ye dok. so harini ak nak update. sweet memories haruslah diupdate. ecewah bukan ada org kesah pun kan haha.

okay la ekceli ak baru balik dr MAQ sekolah ak. Ok MAQ tu apa? MAQ tu sejenis makanan. ceh makanan aje kauuu syaina. tak la. MAQ tu majlis anugerah kualiti/quality. ok abaikan kenapa tetiba Q belakang dia ikut cam omputih. ak taktau menau kenapa. so don't ask me. lel itu pun nak dijadikan isu. kahkah

Majlis ni kira nak menghargai kecemerlangan pelajar. katanya. buat setahun sekali. ala tetiap sekolah pun buat. I've been waiting for this for like 3 years you know. and then zappp! ak dpt no 2 dlm ujian March. dapat kad jemputan for MAQ. syukur. alhamdullillah.bersyukur la even tk dpat anugerah for pt3. takpe slow2. inshaallah ak akan target utk espiyem next year pulak! Chaiyok!

Oh ye. pagi tadi semua berjalan lancar. dpt jumpa ma friend yg dah pindah. dia dtg utk ambik anugerah utk pt3. omo so happy. rinduuu. kalau ak tk dpt gi ni. ntah bila ada peluang nak jumpa. haaa. yg ak pelik tu majlis ni habis cepat gilos. eheh lg cepat lg bagus sebenonya hiks

sekian.

Lots Of Love,
Syaina.

Notabulan: dapat hadiah pin kecik logo sekolah je but still bersyukur dari tak dapek pape kan. ha.

2 comments:

  1. first sekali tahniahh kekalkan kecemerlangan tu sampai spm sampai bebilaa laa hihi
    kat sekolah saya pon anugerah quality prima -AQP tetibe tengah2 tu omputeh sikit hahaha

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.