Friday, 22 May 2015

Finally, Its Over!



Wohoooo. selepas pung pang pung pang bertarung menjawab soalan periksa maka harini hari last for exam. perghhh heaven. lega. bebas. cewah ckp macm last day jwb espiyem pulak. kohkoh. mana taknya masuk f4 ni mcm2 'kejutan budaya' sikit.

dulu selalunya exam one week je but now dlam dua minggu. tp ak dah kira bersyukur la sbb my friend yg sekolah lain ada yg sampai tiga minggu. Wuu! TIGA MINGGU okeh! jgn memain. Bila periksa ada yang satu subjek sampai tiga kertas. And ak perasan kertas 1 dia part essay and subjektif. masa f3 yg tu kertas 2. Eh ntah la. ak pun dah lupa akibat terlalu bnyak menghadap kertas katanyaaa. kitorang semua terkezut plus gelabah engko.

So, my expectation to this mid-year exam? Absolutely, nothing. hahaha. I'm just going with the flow. Ak pasrah berserah jelah. Dah takleh nak buat apa puns. My target for math atleast pass pun dah hancusss. aisehman. yang lain lagi ah acane agaknya. taknak tau pun kalau boleh. mmg jgn haraplah nk dpt top 3 ye syaino. ha nampak. nampak tak. okbai *gaya kak engku* hahaha ok meghapu disitu

sekian.

muchlove,
Syaina.

Notabulan: Novel Mu Tunggu Ak Datang!

1 comment:

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.