Wednesday, 3 June 2015

Welcome June



Half a year gone,
Welcome June! :D

Okay. there we go. um tetiap bulan memang ak ak mulakan dengan entry pembukaan bulan ni. nak menyambut katanya. ntah tetiba rasa mcm wajib pulak buat entry tiap2 masuk bulan baru. hewhew. boleh tengok entry lepas2 kalau tak caye setiap bulan ak update. sanggup kauuu. eceh

Permulaan bulan june memang ak suka. muehehe. sebab apa? absolutely sebab cuti sekolah. bukan seminggu tp dua minggu. haaaa heaven bukan. yg tak heaven bila kau lifeless mereput kat rumah tak tau nak buat apa. ha time tu baru la merengek nak rindu sekolah pe semua. Dah tu nak pi sekolah bkn sbb nk belajar sgt tp sbb nak jumpa kawan. ha! mengaku! Ak tau sbb.... ak pun sama. kahkah hashtag typical student.

Oh ye, bulan ni birthday my beloved mum. yup, nak kena buat reminder kat phone sesiap ni. Bulan ni jugak rasanya ak kena tingkatkan usaha untuk final exam. mmg tengok mcm lmbat lagi kan. tp trust me masa tu berlalu sekejap je. tak boleh study last minute lg. nnti jadi mcm mid-year exam teruk nooo result. Last but not least, bulan ni ak nak try kuruih kan badan. acewah padahal bulan2 lain pun boleh jugak. hoho.

That's all.
Half a year gone,
Welcome June! :D

sekian.

muchlove,
Syaina.

1 comment:

  1. Haha . Time sis student dulu pon gitu . Gi sekolah sebab nak jumpa kwn . Memang tak sabar . Haha . Jemputlah ke blog sis ya :)

    http://thecmdesign.com/redesign-and-rebranding-blog/

    ReplyDelete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.