Art Trade


Syarat-syarat Art Trade
  •   Jadi follower blog ni
  •   Serius nak art trade
  •   Fikir dulu baru bagitau. nanti tetiba nak cancel plak.
  •   Doodle mestilah hasil tangan sendiri
  •   Dilarang menggunakan doodle org lain atau made by org lain.
Link Art Trade

   Art Trade from them : -











   Art Trade from me : -











5 comments:

  1. Assalamualaikum. Ayat tu sama je macam kat blog sayaaaa. hee

    ReplyDelete
  2. @YayaHatsumi : Hahaaa , saya pinjam ayat awak yea .. hihi sorry :)

    ReplyDelete
  3. Kak Ain! Mahu art trade? Sudah follow~ :) Cuma nak pastikan akak free dulu, baru saya lukis dulu k? ;)

    Boleh balas di blog saya atau ask.fm. Klik ya perkataan tu! ^_^

    ReplyDelete
  4. Blh je kalau nak art trde dgn akak.. tp akak xpna la art trade ni mcm mne ea??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @DiyaHanun: oh akak tak pernah art trade eh? sorry sorry my mistakes. art trade tu mcm pertukaran art like doodle @ chibi mcm entry kat atas ni. ehe

      Delete

.Asalamualaikum.
.Terima kasih sudi singgah.